Ημερομηνία: 2015-03-04

Από: Στελιος Ραμποτης

Θέμα: Οικιακη Ζυθοποιηση

Γεια σας.
Η οικιακή ζυθοποιηση αποτελει μεγάλη παράδοση εκτός Ελλαδας, και είναι πολύ διαδεδομένη. Στην Ελλάδα δεν είναι τόσο γνώστη, μάλιστα απαγορεύεται κιόλας, γιατί δεν έχουν βρει τροπο να την φορολογισουν. Δεν είναι ας πούμε σαν την παρασκευή τσίπουρου οπου είναι ορισμένοι αυτοι που έχουν άδεια για το καζάνι το όποιο σφραγίζεται κλπ, ή σαν την οικιακή οινοποίηση η οποία είναι ελευθερη. Η ερώτηση μου είναι, αν τελικά απαγορεύεται η πώληση του οικιακού ζύθου (λογικό) ή γενικώς η παρασκευή οικιακού ζύθου, και αν ναι, δεν θα έπρεπε κάποια στιγμη να αναθεωρηθεί?

Νέο σχόλιο