Σχετικά με μας

 

    Ο Μιχάλης Μεσαναγρενός έχει σπουδάσει χημικός στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2001 ως Ελεγκτής Ποιότητας σε Βιομηχανία Αναψυκτικών και πολύ σύντομα, το 2002, ανέλαβε τα καθήκοντα του Προϊσταμένου Διασφάλισης Ποιότητας και Ποιοτικού Ελέγχου. 

    Το 2008 μεταπήδησε στο χώρο της ζυθοποιίας αναλαμβάνοντας την Τεχνική Διεύθυνση Ζυθοποιείου συμμετέχοντας ενεργά στο στήσιμο του Εργοστασίου.  Παρακολούθησε σειρά εξιδικευμένων σεμιναρίων στο πιο δημοφιλές ινστιτιούτο της Γερμανίας, το VLB-Berlin. Το 2009 απέκτησε το Πιστοποιητικό "craft Brewing in Practice" και το 2010 το "Brewing technology Remastered". Το 2012 παρακολούθησε επίσης στο VLB-Berlin το σεμινάριο "Applied Microbiology".  Το 2014 συμμετείχε στη ζυθογνωσία 2014 παρουσιάζοντας στους επισκέπτες την Zythos Vap. Μέχρι σήμερα εργάζεται ως brewmaster και Τεχνικός Διευθυντής στο Ζυθοποιείο της Zythos Vap.

____________________________________________________________________________________________________________________________________